Onze kleuringen...

van oxidatie tot ontkleuringen...

Hipertin Platinum is de nieuwste generatie haarkleuringen, deze PPD vrije kleuring dekt 100% grijs haar, zeer goede houdbaarheid en heeft de unieke HIPLEX verzorging al in de kleuring. Verkrijgbaar in 60ml. tube en met een zeer voordelige prijsstelling.

Hipertin Platinum Nutritive Colormask is een kleuropfrissing voor thuis, een kleurcorrectie voor in de salon of een creatieve kleuring voor de modebewuste consument. De range bestaat uit 10 kleuren en de tubes zijn 100ml.

Hipertin Utopik is de permanente haarkleuring waar Hipertin bekend om staat en bevat 106 kleurnuances. Dekt 100% grijs haar, heeft een zeer goede houdbaarheid en heeft het laagste ammonia gehalte mogelijk. Utopik wordt geleverd in een 60ml. tube met een zeer voordelige prijsstelling.

Utopik OX zijn de developers behorende bij de kleurlijnen van Hipertin en zijn er in de volgende uitvoeringen: 1,9% en 4% (Fresh People) 3%, 6%, 9% en 12% (Platinum, Utopik & DECO blondeer).

Hipertin Fresh People is de semi permanente kleuring en heeft 24 kleurnuances en is ammonia vrij. De klering dekt tot 50% grijs haar en wordt geleverd in een 60ml. tube.


Hipertin DECO blondeerpoeder bevat extra Keratine en heeft een violet/blauwe kleur om de warmte beter tegen te gaan. DECO kan tot 9 tinten verhelderen.

Ook benieuwd naar onze kleuren? stuur ons een berichtje .Of kijk bij educatie om te zien wanneer de eerstvolgende gratis kleurtraining is. Klik hier om ons te contacten.